Aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlogingsreagens voor kopermijn zoals CP150 / N902 / M5640 / M5774

Eagles-serie extractiemiddel voor koperaldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlog reagens voor kopermijnbouw zoals CP150 / N902 / M5640 / M5774.Eagles serie oplosmiddelextractiereagentia hebben superieure kwaliteitsprestaties, die op grote schaal zijn gebruikt in de mijnbouw hydrometallurgie, herstel van koper uit gebruikte ets oplossing van printplaat (PCB) en van galvanisch afvalwater.

Beschrijving

Eagles Series Extractant voor koper


Aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlogingsreagens Beschrijving:

Aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlogend reagens eagles oplosmiddel extractie reagens is het mengsel van 2-hydroxy-5-nonylacetophenone oxim en 5-nonylsalicylaldoxim in een hoog vlampunt koolwaterstof verdunningsmiddel. Het vormt in water onoplosbare complexen met verschillende metaalkationen. De reactie met koper kan worden beschreven door de volgende vergelijking:

2RH (org) + Cu + 2 (aq) ⇌ R2Cu (org) + 2H + (aq)


Het bevat geen modifiers toevoegen, dus het wordt veel gebruikt in zure oplossingen en oplossingen die oplosbare silica bevatten of fijn verdeeld vaste stoffen om koper te winnen, en wordt alom geprezen door de industriële en mijnbouwondernemingen. Het combineert de voordelen van hoge extractie-efficiëntie van aldoxim en hoge stripefficiëntie van ketoxime en heeft goede stabiele prestaties.


Aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlogingsreagens Toepassing:

Aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitloogreagens Eagles serie oplosmiddelextractiereagentia hebben superieure kwaliteitsprestaties, die op grote schaal zijn toegepast in de mijnbouw hydrometallurgie, terugwinning van koper uit gebruikte etsoplossing van printplaat (PCB) en uit galvanisch afvalwater.

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele producenten en leveranciers van koper-extractors. Als u op zoek bent naar aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlog reagens voor kopermijnbouw zoals cp150 / n902 / m5640 / m5774, welkom bij het plaatsen van bestellingen bij onze fabriek. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: aldoxime koper extractie oplosmiddel koper uitlogingsreagens voor kopermijnbouw zoals CP150 / N902 / M5640 / M5774, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten