Trialkylamine TAA / Tri (octyl-decyl) amine / Alamine 336 gebruikt in Extractie van Zeldzaam en Edel Metaal

Tri-alkylamine (7301 of N235), kleurloze of geelachtige transparante olieachtige vloeistof. Gebruikt bij extractie van zeldzaam en edel metaal.

Beschrijving

Tri-alkylamine (7301 of N235)


Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Molecuulformule: C 27 H 57 N

Trialkylamine TAA Tri-alkylamine CAS-nr .: 68814-95-9

Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Beschrijving: kleurloze of geelachtige transparante olieachtige vloeistof. De dichtheid (20 ° C) is 0.821 g / cm3; de brekingsindex (20 ° C) is 1.449; het kookpunt is 466.2 ° C bij 760 mmHg.Flash punt 206.9 ° C, de dampspanning van 7.23 e-09 mmHg bij 25 ° C C.


Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Specificatie:

Item

Eenheid

Inhoudsopgave

Tertiair amine stikstofgehalte

%

≥3.3%

Puurheid

%

≥98

Water inhoud

% Wt

≤0.3

Kleur

APHA

≤80


Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Toepassing:

Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Gebruikt bij extractie van zeldzaam en edel metaal. In chloorwaterstofoplosmiddel kan het kobalt en nikkel scheiden en wordt het ook gebruikt voor het extraheren van uranium, wolfram, molybdeen, vanadium, platina, goud en koper; Dit product wordt ook gebruikt voor de behandeling van industrieel afvalwater door extractiecomplex te complexeren, speciaal gebruikt voor de behandeling van het water dat organische zuren en esters bevat.

Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Verpakking: 160 kg / ijzertrommel, 800 kg / IBC-vat

Trialkylamine TAA Tri-alkylamine Opslag: Blijf onder de schaduwrijke en koele plaats en blijf weg van zure materie.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij bekend als een van de meest professionele producenten en leveranciers van zeldzame metalenextractanten. Als u op zoek bent naar trialkylamine taa / tri (octyl-decyl) amine / alamine 336 gebruikt bij de extractie van zeldzaam en edel metaal, welkom bij het plaatsen van bestellingen bij onze fabriek. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: trialkylamine TAA / tri (octyl-decyl) amine / alamine 336 gebruikt bij de extractie van zeldzaam en edel metaal, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten