Ammonium Dibutyl Dithiophosphate gebruikt als de goede collector en fopspeen voor de flotatie van non-ferro metalen ertsen

DITHIOPHOSPHATE BA (Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat). Wit tot lichtgrijs poeder, geurloos, vervloeiend in lucht, oplosbaar in water, chemisch stabiel. Dithiofosfaat BA is een uitstekende verzamelaar met schuimprestaties bij het drijven van niet-ijzerhoudende metaalhoudende mineralen.

Beschrijving

DITHIOPHOSPHATE BA ( Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat)


DITHIOPHOSPHATE BA Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat Hoofdcomponent: Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat

DITHIOPHOSPHATE BA Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat Molecuulformule: (C4H9O) 2PSSNH4

DITHIOPHOSPHATE BA Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat Omschrijving: Wit tot lichtgrijs poeder, geurloos, vervloeiend in de lucht, oplosbaar in water, chemisch stabiel.

DITHIOPHOSPHATE BA Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat Belangrijkste toepassingen: Dithiofosfaat BA is een uitstekende verzamelaar met schuimprestaties bij het drijven van niet-ijzerhoudende metaalhoudende mineralen. Het vertoont specifieke eigenschappen voor het scheiden van zilver-, koper-, lood- en geactiveerde zinksulfidemineralen en moeilijke polymetallische ertsen. De collectieve prestatie van Dithiophosphate BA is zwak voor het pyriet en het magnetiserende pyriet, maar is sterk voor de galena in de zwakke basische ertspulp. Het is ook nuttig in de flotatie van nikkel en antimoonsulfide mineralen en is vooral nuttig in de flotatie van nikkelsulfidemineraal met lage flotability, mengsel van sulfide-oxyde nikkelerts en tussenvloeistoffen van sulfide met ganggesteente. Dithiofosfaat BA is ook nuttig bij het herstel van platina, goud en zilver.


DITHIOPHOSPHATE BA Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat Specificatie:

Item

Inhoudsopgave

Ammonium dibutyldithiophosphate%

95.0

Onoplosbaar materiaal in water% ≤

1.2

Geldigheidsperiode (maand)

24

Inpakken:

40kg, 100kg / steel drum 40kg / plastic geweven zakken

DITHIOPHOSPHATE BA Ammoniumdibutyl-dithiofosfaat Opslagtransport: Om beschermd te zijn tegen water, verzengend zonlicht en vuur, niet liggen, niet ondersteboven.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij bekend als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van dithiofosfaat flotatie reagentia. Als u op zoek bent naar ammoniumdibutyl-dithiofosfaat dat wordt gebruikt als de goede verzamelaar en fopspeen voor de drijfactie van non-ferrometaalertsen, dan bent u welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: ammonium dibutyl dithiofosfaat gebruikt als de goede verzamelaar en opschuimer voor de flotatie van non-ferro metaalertsen, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten