DITHIOPHOSPHATE BA

DITHIOPHOSPHATE BA

DITHIOPHOSPHATE BA. Wit tot bleek grijs poeder, reukloos, vervloeiend in lucht, oplosbaar in water, chemisch stabiel. Dithiophosphate BA is een uitstekende verzamelaar met schuimende prestaties in flotatie van non-ferro metalen mineralen.

Beschrijving

DITHIOPHOSPHATE BA


DITHIOPHOSPHATE BA Major component: Ammonium dibutyl dithiophosphate

DITHIOPHOSPHATE BA Molecuulformule: (C4H9O) 2PSSNH4

DITHIOPHOSPHATE BA beschrijving: Wit tot bleek grijs poeder, reukloos, vervloeiend in lucht, oplosbaar in water, chemisch stabiel.

DITHIOPHOSPHATE BA Principal gebruikt: Dithiophosphate-BA is een uitstekende verzamelaar met prestaties in flotatie van non-ferro metalen mineralen schuimen. Het vertoont de specifieke eigenschappen voor het scheiden van zilver, koper, lood en geactiveerde zink sulfide mineralen en ertsen van moeilijke verbindingen. De collectieve prestaties van Dithiophosphate BA is zwak voor de pyriet en magnetizing pyriet, maar is sterk voor de galena in de zwakke base erts pulp. Het is ook nuttig in de flotatie van nikkel en antimoon-sulfide mineralen en is vooral nuttig in de beursgang van nikkel-sulfide met lage flotability, mengsel van sulfide-oxide Nikkelerts en gerstevoermeel van sulfide met ganggesteente. Dithiophosphate BA is ook nuttig in herstel van platina, goud en zilver.


DITHIOPHOSPHATE BA specificatie:

Item

Index

Ammoniumnitraat dibutyldithiophosphate %

95.0

Onoplosbare stof in water %≤

1.2

Geldigheidsduur (maand)

24

Verpakking:

40kg, 100kg/stalen vat 40kg/kunststof geweven zakken

DITHIOPHOSPHATE BA opslag vervoer: worden beschermd tegen water, verzengende zonlicht en brand, geen lain, no ondersteboven.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bekend als een van de professioneelste Dithiophosphates flotatie reagentia fabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar dithiophosphate ba, Welkom bij het plaatsen van orders met onze fabriek. Scherpe prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.
Hot Tags: dithiophosphate ba, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten