Vloeibare natrium Dibutyl Dithiofosfaat gebruikt als een effectieve verzamelaar voor de flotatie van koper of zink sulfide ORE's en sommige edele metalen ertsen

DITHIOPHOSPHATE BS (Natriumdibutyl-dithiofosfaat) Gele tot donkerbruine waterige oplossing, tamelijk stabiel chemisch, geen scherpe geur. Dithiofosfaat BS is een effectieve verzamelaar voor gouderts en zilver-, koper-, zinksulfide-ertsen. Het vertoont zwak collectief vermogen om te pyriet in een alkalisch circuit. Dit reagens heeft weinig schuimende eigenschappen.

Beschrijving

DITHIOPHOSPHATE BS ( natriumdibutyl-dithiofosfaat)


DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiofosfaat CAS-nummer: 36245-44-0

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiofosfaat Hoofdbestanddeel: Natriumdibutyl-dithiofosfaat

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl dithiofosfaat Molecuulformule: (C4H9O) 2 PSSNa

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiofosfaat Beschrijving: Geel tot donkerbruine waterige oplossing, tamelijk stabiel chemisch, geen scherpe geur.


DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiofosfaat Voornaamste toepassingen:

Dithiofosfaat BS is een effectieve verzamelaar voor gouderts en zilver-, koper-, zinksulfide-ertsen. Het vertoont zwak collectief vermogen om te pyriet in een alkalisch circuit. Dit reagens heeft weinig schuimende eigenschappen.


DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiofosfaat Specificatie:

Item

Inhoudsopgave

Natriumdibutyl-dithiofosfaatgehalte%

49 ~ 53

PH

10 ~ 13

Geldigheidsperiode (maand)

24

Inpakken:

170kg / stalen vat, 200kg / plastic vat

DITHIOPHOSPHATE BS Natriumdibutyl-dithiofosfaat Opslag & transport: Om beschermd te zijn tegen water, verzengend zonlicht en vuur, niet liggen, niet ondersteboven.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bekend als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van dithiofosfaat flotatie reagentia. Als u op zoek bent naar vloeibaar natriumdibutyldithiofosfaat dat wordt gebruikt als een effectieve verzamelaar voor de flotatie van koper- of zinksulfide-ertsen en sommige edelmetaalertsen, bent u welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: vloeibaar natriumdibutyl dithiofosfaat gebruikt als een effectieve verzamelaar voor de flotatie van koper- of zinksulfide ORE's en sommige edelmetaalerts, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten