Vloeibare natrium Diethyl Dithiophosphate gebruikt als de flotatie-Collector voor koper, lood, nikkel-sulfide ertsen

Natrium Diethyl Dithiophosphate geel-bruine vloeistof. Gele bruine vloeistof. Natrium Diethyl Dithiophosphate applicatie is een waterige oplossing van dialkyl dithiophosphate. Het is de meest selectieve verzamelaar in de dithiophosphate bereik.

Beschrijving

Natrium Diethyl Dithiophosphate


Natrium Diethyl Dithiophosphate CAS nr: 3338-24-7

Natrium Diethyl Dithiophosphate Appreance; Gele bruine vloeistof


Natrium Diethyl Dithiophosphate toepassing

De mijnbouw reagens is een waterige oplossing van dialkyl dithiophosphate. Het is de meest selectieve verzamelaar in de dithiophosphate bereik. Het heeft geen schuimende kenmerken. Als een selectief reagens, is het nuttig als een ruwere verzamelaar produceren een hoogwaardige eerste concentraat. Voor optimaal herstel wordt een straatveger verzamelaar, e.g.a sterker dithiophosphate of een xanthate in combinatie met het gebruikt.

Natrium Diethyl Dithiophosphate (DSP-01) is zeer selectief naar pyriet en andere sulfiden ijzer en wordt daarom toegepast in de flotatie van koperen zwavelwaterstof minerale en Cu-geactiveerde zinkblende, met name in het bijzijn van pyriet. Het doet niet voorsprong zwavelwaterstof drijven. De verzamelaar wordt een selectief reagens is van toepassing op gemakkelijk zwevende bevrijde koperen zwavelwaterstof zoals Skim-Air flotatie in het slijpen circuit.

Het kan onverdund worden toegevoegd of bij voorkeur verdund met helder water te 5-20% oplossingen voor betere controle van de dosering. Het is een goede gewoonte te roeren voor gebruik.

De dosering van dit product is afhankelijk van het soort erts, meestal vallen binnen het bereik van 20 tot 100 gram per metrieke ton erts.

Het is effectief in het bereik van de PH van 4 tot en met 12. Vanwege haar selectiviteit tegen ijzer sulfiden, kan het worden gebruikt bij lagere alkaliteit dan xanthaten.


Natrium Diethyl Dithiophosphate verpakking

Type

Verpakking

Hoeveelheid

Plastic trommel

Netto gewicht 200 kg per kunststof trommel 4 drum op een houten pallet strak vastgebonden

80 drums per 20' FCL, 16MT

IBC Tank

Nettogewicht 1100kgs per IBC

20 IBC's per 20' FCL, 22MT


Natrium Diethyl Dithiophosphate veiligheid en behandeling

DSP-01 is vervaardigd onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden. Echter zijhetelkinverschillende mate zij kunnen worden beschouwd als schadelijk en daarom vóór de behandeling van dit product altijd zorgvuldig lezen en begrijpen de MSDS voor dit product.

Deze reserve-drijfvermogen verzamelaar veroorzaakt irritatie aan ogen en huid. Veilige behandeling omvat het gebruik van natuurlijke rubber handschoenen, veiligheidsbril en beschermende kleding.


Natrium Diethyl Dithiophosphate opslag

Opslaan in een droge en goed geventileerde plek uit de buurt van hitte en zonlicht na het principe "first in/first out".

Voorkomen van bevriezing winkel in kunststof vaten of gecoate stalen vaten


Natrium Diethyl Dithiophosphate milieu-Impact

Het is biologisch afbreekbaar. De meerderheid van de collector is verbonden met het concentraat en in de latere verwerkingen wordt vernietigd. De rest wordt overgebracht naar de tailings. Introductie in de watersystemen moet worden vermeden.

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bekend als een van de professioneelste Dithiophosphates flotatie reagentia fabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar vloeibare natrium diethyl dithiophosphate gebruikt als de flotatie-collector voor koper, lood, nikkel zwavelwaterstof ertsen, Welkom bij het plaatsen van orders met onze fabriek. Scherpe prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: vloeibare natrium diethyl dithiophosphate gebruikt als de flotatie-collector voor koper, leiden, nikkel zwavelwaterstof ertsen, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten