Vloeibare methylisobutyl Carbinol MIBC gebruikt als een goede föhn voor lood-zink, koper en molybdeen ORE, koper en goud en niet-metaal mineraal

Methylisobutyl Carbinol (MIBC) Uitstekend schuimmiddel voor non-ferrometaal en niet-metaalhoudende ertsen. Het gebruikte als schuimmiddel voor non-ferrooxide-ertsen of fijnkorrelige sulfide-ertsen die een grote hoeveelheid bodemkwaliteit bevatten.

Beschrijving

Methylisobutyl Carbinol (MIBC)


Methylisobutyl Carbinol MIBC Molecuulformule: C6H14O

Methylisobutyl Carbinol MIBC CAS-nummer: 108-11-2


Methylisobutyl Carbinol MIBC Specificaties:

Zuiverheid (gew.%), Min

≥98

Water, (gew.%), Max

≤0.2

Zuurgraad als azijnzuur, (gew.%), Max

≤0.005


Methylisobutyl Carbinol MIBC Toepassing:

Methylisobutyl Carbinol MIBC Uitstekend schuimmiddel voor non-ferrometaal en niet-metaalhoudende ertsen. Het gebruikte als schuimmiddel voor non-ferrooxide-ertsen of fijnkorrelige sulfide-ertsen die een grote hoeveelheid bodemkwaliteit bevatten. Het wordt veel gebruikt in lood-zinkerts, koper-molybdeen, koper-gouderts en minerale verwerking van koper-gouderts, hoewel de wereld. Het heeft met name effectief bij het verbeteren van de kwaliteit van concentraat.

Methylisobutyl Carbinol MIBC Verpakking: 165kg / vat, 830kg / vat, IBC-vat.

Methylisobutyl Carbinol MIBC Opslag: Bewaren in een koel, droog, geventileerd magazijn.

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele flotatieschoenfabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar vloeibaar methylisobutylcarbinol mibc dat wordt gebruikt als een goede hulp voor lood-zink-, koper- en molybdeenerts, koper en goud en niet-metaalachtig mineraal, bent u welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: vloeibare methylisobutyl carbinol MIBC gebruikt als een goede föhn voor lood-zink, koper en molybdeen ORE, koper en goud en geenN-metaalhoudende mineralen, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten