Vloeibare pijnboomolie als de föhn van de flotatie voor koper, lood, zink, ijzersulfide ORE's

PIJNOLIE Geelachtige transparante olieachtige vloeistof, moeilijk oplosbaar in water. Het kan ontleden bij verhitting en in contact komen met zuren en vervolgens de flotatie-efficiëntie verminderen. De dennenolie wordt veel gebruikt in de flotatie van verschillende metalen en niet-metaalhoudende mineralen.

Beschrijving

PIJNOLIE


PIJN OLIE Beschrijving:

Geelachtige transparante olieachtige vloeistof, moeilijk oplosbaar in water. Het kan ontleden bij verhitting en in contact komen met zuren en vervolgens de flotatie-efficiëntie verminderen.


PINE OIL Hoofdgebruik:

De dennenolie wordt veel gebruikt in de flotatie van verschillende metalen en niet-metaalhoudende mineralen. Het wordt voornamelijk gebruikt in de flotatie van ertswirtende sulfide-ertsen, zoals lood, koper, zink en ijzersulfide en niet-sulfide mineralen. Het vertoont enkele verzameleigenschappen, vooral voor gemakkelijk vloeiende mineralen, zoals talk, grafiet, sulpher, molybdeniet en steenkool enz. Het schuim geproduceerd door dennenolie is meer persistent dan dat geproduceerd door andere frothers.


PINE OIL Specificatie:

Item

Inhoudsopgave

Speicial rang

Graad 1

Graad 2

Eenwaardig alcoholgehalte% ≥

49.0

44.0

39.0

Dichtheid (20 ℃) ​​g / ml

0.9

0.9

0.9

Geldigheidsperiode (maand)

24

24

24

Inpakken:

170kg / stalen vat, 185kg / plastic vat

PIJNOLIE Opslag & transport: om beschermd te zijn tegen water, verzengend zonlicht en vuur, geen rust, geen ondersteboven.

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele flotatieschoenfabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar vloeibare dennenolie als de stroom van de beursgang voor koper-, lood-, zink- en ijzersulfide-ertsen, bent u welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: vloeibare dennenolie als de stroom van de flotatie voor koper, lood, zink, ijzersulfide ORE's, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten