Schuimende Agent CAS niet: 109-66-0 N-pentaan

Schuimende Agent CAS niet: 109-66-0 N-pentaan

N-pentaan is transparant en kleurloze vloeistof, N-pentaan wordt voornamelijk gebruikt voor moleculaire zeef desorptie ter vervanging van freon waait agent, gebruikt als oplosmiddel, de vervaardiging van kunstmatige ijs, verdoving, synthese van amyl alcohol, tolueen enz...

Beschrijving

N-pentaan

N-pentaanEngelse naam: pentaan

N-pentaanCAS: 109-66-0

N-pentaanMolecuulformule: C5H12

N-pentaanFysieke en fysieke uiterlijk en karakter: transparante en kleurloze vloeistof

N-pentaanZuiverheid: meer dan 99%

N-pentaanDichtheid: 0.626

Smeltpunt:-130 graden C

Kookpunt: 36 graden C

Vlampunt:-49 C s.

Refractive index: 1.358

Oplosbaarheid in water: 0.0007 g/L (20 graden C)

N-pentaanStabiliteit: Stabiel bij kamertemperatuur in gesloten recipiënten onder normale opslag en handling van voorwaarden.

N-pentaanBEWAAROMSTANDIGH EDEN: de berging is geventileerd op lage temperatuur gedroogd en opslag gescheiden gehouden van oxidator en zuur.

N-pentaanDruk stoom: 527mmHg bij 25 graden C

Het product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor moleculaire zeef desorptie ter vervanging van freon waait agent, gebruikt als oplosmiddel, de vervaardiging van kunstmatige ijs, verdoving, synthese van amyl alcohol, tolueen enz... Opslag en transport verpakking, opslag en vervoer: Emmertje of tank zegel. Opslag in een koele en droge plaats moet worden geplaatst, en de berging moet een ventilatie-faciliteit te vermijden contact met water om te voorkomen dat hydrolyse. Vervoer moet overeenkomstig de bepalingen van de relevante wegen en spoorwegen van de People's Republic van China over het vervoer van gevaarlijke chemische stoffen.


Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bekend als een van de meest professionele flotatie reagentia fabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar schuimende Agent CAS-nr: 109-66-0 N-pentaan, Welkom bij het plaatsen van orders met onze fabriek. Scherpe prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.
Hot Tags: Schuimende Agent CAS niet: 109-66-0 N-pentaan, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten