Salicyl Hydroximic acid CAS NO .: 89-73-6 als de sterke selectiviteit voor tinflotatie lage toxiciteit

SALICYL HYDROXIMISCH ZUUR Roze tot oranje poeder, matig oplosbaar in water, oplosbaar in waterige alkali, chemisch stabiel met de geur van salicylzuur.

Beschrijving

SALICYL HYDROXIMINEZUUR


Salicyl Hydroximic Acid Major Component: Salicyl Hydroximic Acid

Salicyl Hydroximic Acid Molecular Formula: C 6 H 4 OHCONHOH


Salicyl Hydroximic Acid Beschrijving:

Roze tot oranje poeder, matig oplosbaar in water, oplosbaar in waterige alkali, chemisch stabiel met de geur van salicylzuur.


Salicyl Hydroximic Acid Principal gebruikt:

Salicyl Hydroximic Acid kan stabiel chelaat vormen met tin wolfraam, koper, ijzer en zeldzame aarde etc. Maar het vormt onstabiel chelaat met alkalimetalen en aardalkalimetalen. Dus de selectiviteit van Salicyl Hydroximic Acid is uitstekend. Vooral Salicyl Hydroximic Acid cheleert met tin om verschillende complexe zouten te vormen, dus Salicyl Hydroximic Acid heeft een sterke selectiviteit voor tin. In de flotatie van tin wordt het altijd gebruikt in combinatie met P86, en Salicyl Hydroximic Acid heeft ook wat schuimprestaties. Salicyl Hydroximic Acid vertoont ook de eigenschap van lage toxiciteit (een zestiende van dat benzylarsenzuur, dus de toepassing van dit product kan het milieu sterk verbeteren), lage dosering en brede toepasbaarheid.


Salicyl Hydroximic Acid Specificatie:

Item

Inhoudsopgave

Salicyl Hydroximic Acid% ≥

60.0

Levensduur (maand)

24

Inpakken:

Trommel van 100kg / staal

Salicyl Hydroximic Acid Opslag & transport: Te beschermen tegen vocht, verrottend zonlicht en vuur.

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van Hydroxamic Acid Flotation Reagents. Als u op zoek bent naar salicylhydroximinezuur cas nr .: 89-73-6 als de sterke selectiviteit voor tinflotatie lage toxiciteit, welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: salicyl hydroximic acid CAS NO .: 89-73-6 als de sterke selectiviteit voor tin flotatie lage toxiciteit, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten