NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)

Hoofdinhoud van de niet-ionische POLYACRYLAMIDE (NPAM): een soort lineaire polymeer met de hoge moleculaire gewicht en de lage ion mate

Beschrijving

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)Belangrijkste inhoud: een soort vanlineaire polymeer met de hoge moleculaire gewicht en de lage ion mate

gevormd uit de homopolymerization van acrylamide

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)Specificaties:

Merk

Moleculair gewichtmiljoenen

Graad van hydrolyse %

Solide gehalte %

pH

Residuele monomeer gehalte %

Uiterlijk

KYN-1

5-8

≤6

≥89

1-8

≤0.05

Witte pellet

KYN-2

8-10

KYN-3

10-12

KYN-4

12-15

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)Toepassing:

Afvalwaterbehandeling:De riolering is zuur, het gebruik van niet-ionogene polyacrylamide serie geschikter is als bij gebruik in combinatie met anorganische flocculating agent Polyaluminium Chloride en aluminium sulfaat, als de behandeling in water is, het werkt het best.

Assistenten:het toevoegen van sommige andere chemicaliën kan worden gemaakt in houtcellulose, gebruikt voor de dimensionering van textiel.

Sediment controle zand:De 0,3% polyacrylamide niet-ionogene Kruis koppeling agent toegevoegd kan worden gespoten in de woestijn zand preventie vaststelling.

Steenkool wassen:wassen van residuen kan worden gebruikt voor centrifuges, gebruikt in kolen en slijm van de precipitatie en filtratie kan verbeteren van de terugvinding en het tarief van de filtratie van steenkool.

Metallurgie en minerale verwerking:Zink, mangaan, koper flotatie en smelten, vloeistof en het residu aan hun Lek PAM de scheidend vermogen kunnen verbeteren.
Ook gebruikt als bodemvocht, grouting chemicaliën, bewerkt olie profiling veldagent op basis van polyacrylamide grondstoffen.

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)Verpakking:Papier-plastic tas, netto gewicht 25kg / zak.

NIET-IONISCHE POLYACRYLAMIDE (NPAM)Opslag:Opslag in een koele, droge, geventileerd magazijn


Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bekend als een van de meest professionele flotatie reagentia fabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar niet-ionogene polyacrylamide (npam), Welkom bij het plaatsen van orders met onze fabriek. Scherpe prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.
Hot Tags: niet-ionogene polyacrylamide (npam), fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten