Natrium Hydrosulfide NAHS CAS NO.:16721-80-5 gebruikt voor Copper ORE Flotation en Dyestuff Industry

Natrium Hydrosulfide NAHS CAS NO.:16721-80-5 gebruikt voor Copper ORE Flotation en Dyestuff Industry

Natrium Hydrosulfide (NaHS) CAS-nr .: 16721-80-5 Een gele vlokken, natriumhydrosulfide 70% vlokken. Diabetesindustrie: gebruikt in synthetische organische tussenproducten en bereiding van zwavelverfadditieven; Lederen industrie: gebruikt in ruwe huid de ontharing en gelooid leer; die ook wordt gebruikt in de behandeling van afvalwater; Mijnbouw: op grote schaal gebruikt voor het verven van kopererts.

Beschrijving

Natrium Hydrosulfide (NaHS)


Natrium Hydrosulfide NAHS Molecuulformule: NaHS

Natrium Hydrosulfide NAHS CAS NO .: 16721-80-5

Natrium Hydrosulfide NAHS Beschrijving: Een gele vlokken, natriumhydrosulfide 70% vlokken


Natrium Hydrosulfide NAHS Specificatie:

Zuiverheid (NaSH)

70% min

Fe

Maximaal 30ppm (0,003%)

Na2S

3% max


Natrium Hydrosulfide NAHS Toepassing:

Kleurstofindustrie: Natrium Hydrosulfide NAHS gebruikt in synthetische organische tussenproducten en bereiding van zwavelverfadditieven; Leerindustrie: Natrium Hydrosulfide NAHS gebruikt in ruwe huid de ontharing en gelooid leer; die ook wordt gebruikt in de behandeling van afvalwater; Mijnbouw: op grote schaal gebruikt voor het verven van kopererts.

Natrium Hydrosulfide NAHS Verpakking: 25kg / plastic geweven zak.

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele fabrikanten en leveranciers van andere flotatiereagentia. Als u op zoek bent naar natriumhydrosulfide nahs cas nr.:16721-80-5 gebruikt voor de koperrotatie- en kleurstofindustrie, welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: natriumhydrosulfide NAHS CAS NO.:16721-80-5 gebruikt voor koper ORE flotatie- en kleurstofindustrie, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten