Trixylylfosfaten fosfaat (TXP)

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP)

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP) kan worden gebruikt als weekmaker voor vinylite, celluosic hars en natuurlijke en synthetische rubber. Het kan ook worden gebruikt als weekmaker en brand vlamvertragend polrvinyl chloride gordel, kunstleder en materialen van de Bevloering overbrengen. Het product heeft de kenmerken van de lage volatiliteit, fijne waterdichte eigendom, goede brandweerstand. Het wordt ook gebruikt als steam turbine olie en steam turbine olie van smeerolie vet.

Beschrijving

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP)

Trixylylfosfaten fosfaat

 

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP) CAS nr. : 25155-23-1

 

De molecuulformule trixylylfosfaten fosfaat (TXP): C24H27O4P

 

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP) moleculair gewicht: 410

 

De kwaliteit van de producten van de trixylylfosfaten fosfaat (TXP):

Vertolking: licht geel transparante vloeistof

Het opvlammen van punt: ≥230℃

zure value(mgKOH/g): ≤0.1

Relatieve dichtheid: 1,145-1.170

chromaticity(APHA): ≤200

 

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP) gebruik: Het product kan worden gebruikt als weekmaker voor vinylite, celluosic hars en natuurlijke en synthetische rubber. Het kan ook worden gebruikt als weekmaker en brand vlamvertragend polrvinyl chloride gordel, kunstleder en materialen van de Bevloering overbrengen. Het product heeft de kenmerken van de lage volatiliteit, fijne waterdichte eigendom, goede brandweerstand. Het wordt ook gebruikt als steam turbine olie en steam turbine olie van smeerolie vet.

 

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP) verpakking: Netto gewicht 200KG/verzinkt ijzeren emmer

 

Trixylylfosfaten fosfaat (TXP) capaciteit: 100t / maand


Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we bekend als een van de meest professionele flotatie reagentia fabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar trixylylfosfaten fosfaat (txp), Welkom bij het plaatsen van orders met onze fabriek. Scherpe prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.
Hot Tags: trixylylfosfaten fosfaat (txp), fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten