90% Potassium Isobutyl Xanthate PIBX CAS-nr .: 13001-46-2 Gebruikt als flotatie-verzamelaar voor non-ferro metaalcomplex Sulfide ORE

Potassium Isobutyl Xanthate Een gelig poeder of pellet met scherpe geur, vrij oplosbare verbindingen met verschillende metaalionen. Potasium Isobutyl Xanthate is ook een sterkere collector in de flotatie van diverse non-ferro metaalsulfide-ertsen.

Beschrijving

Potassium Isobutyl Xanthate


Potassium Isobutyl Xanthate PIBX CAS-nummer: 13001-46-2

Potassium Isobutyl Xanthate PIBX Molecuulformule: (CH3) 2CHCH2OCSSK


Potassium Isobutyl Xanthate PIBX Beschrijving:

Een geelachtig poeder of pellet met scherpe geur, vrij oplosbare verbindingen met verschillende metaalionen.


Potassium Isobutyl Xanthate PIBX Belangrijkste toepassingen:

Pottassium Isobutyl Xanthate is ook een sterkere collector in de flotatie van verschillende non-ferro metaalsulfide-ertsen. ottassium Isobutyl Xanthate wordt hoofdzakelijk gebruikt in drijvend koper, lood, zink ect. Sulfide-ertsen. Het is vooral effectief gebleken in de flotatie van koperen pres en van pyriet in natuurlijke circuits.


Potassium Isobutyl Xanthate PIBX Specificatie:


Item

kogeltje

Poeder

Pottassium Isobutyl Xanthate% ≥

90.0

90.0

Gratis alkali% ≤

0.2

0.2

Vocht en vluchtig% ≤

4.0

4.0


Potassium Isobutyl Xanthate PIBX Opslag en transport: te beschermen tegen vocht, verrottend zonlicht en vuur.

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele Xanthates Flotation Reagents-fabrikanten en -leveranciers. Als u op zoek bent naar 90% kaliumisobutylxanthaat pibx cas nr .: 13001-46-2 gebruikt als de flotatie-collector voor non-ferro metaalcomplex sulfideerts, van harte welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: 90% kaliumisobutylxanthaat PIBX CAS-nr .: 13001-46-2 gebruikt als flotatiecollector voor non-ferro metaalcomplex sulfide ORE, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten