90% natriumisobutylxanthaat SIBX CAS-nr .: 25306-75-6 als koperen flotatiecollector

Natriumisobutylxanthaat Een geelachtig poeder of pellet met een penetrante geur, vrij oplosbaar in water. Natriumisobutylxanthaat is ook een sterkere collector in de flotatie van verschillende non-ferro metaalsulfide-ertsen. Natriumisobutylxanthaat wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de flotatie van koper, lood, zink, enz. sulfide-ertsen.

Beschrijving

Natriumisobutylxanthaat


Natriumisobutyl Xanthate SIBX Molecuulformule: (CH3) 2 CHCH2OCSSNa (K)

Natriumisobutyl Xanthate SIBX CAS-nummer: 25306-75-6

Natriumisobutyl Xanthate SIBX Omschrijving: Een geelachtig poeder of pellet met een penetrante geur, vrij oplosbaar in water. Het kan onoplosbare verbindingen met verschillende metaalionen vormen


Natriumisobutyl Xanthate SIBX Specificatie:

Item

Drogen

SIBX synthetisch

kogeltje

Poeder

Natrium (kalium) isobutylxanthaat% ≥

90.0

90.0

82.0

Gratis alkali% ≤

0.2

0.2

0.5

Vocht en vluchtig% ≤

4.0

4.0

__


Natriumisobutyl Xanthate SIBX Toepassing:

Natriumisobutylxanthaat is ook een sterkere collector in de flotatie van verschillende non-ferro metaalsulfide-ertsen. Natriumisobutylxanthaat wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de flotatie van koper, lood, zink, enz. sulfide-ertsen. Het is vooral effectief gebleken in de flotatie van koperertsen en van pyriet in natuurlijke circuits.

Natriumisobutyl Xanthate SIBX Opslag: Opslaan op een droge en goed geventileerde plaats uit de buurt van hitte en zonlicht volgens het principe "first in / first out"

Natriumisobutyl Xanthate SIBX Verpakking: 850kg / houten kist, 170kg / stalen vat

Met meer dan 15 jaar ervaring staan ​​we bekend als een van de meest professionele Xanthates Flotation Reagents-fabrikanten en -leveranciers. Als u op zoek bent naar 90% natriumisobutylxanthaat sibx cas. Nr .: 25306-75-6 als koperen flotatiecollector, welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.

Hot Tags: 90% natriumisobutylxanthaat-sibx CAS-Nr .: 25306-75-6 als koperopdrijvingscollector, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten