Huis > Nieuws > Inhoud
Koperen daling te wijten aan de zwak Chinees gegevens
Nov 16, 2017

Volgens Dow Jones 14 November nieuws, New York koper viel op dinsdag, de Chinese economische gegevens vrijgegeven eerder dan verwacht, opwarming van de aarde vraag zorgen baart.


COMEX koperen contract viel 5.15 cent, of 1,7% in December, en de afwikkelingsprijs was $3.0650 per pond.


Koper prijzen steeg ongeveer 25% dit jaar naar het hoogste niveau in bijna drie jaar, sterk ondersteund door China's vraag. China is's werelds grootste consument van metalen.


Analisten hebben gewaarschuwd, echter dat de vertraging van de economie dreigt te sleept u omlaag koper prijzen. China is verantwoordelijk voor de helft van's werelds totale koperen verbruik. Industriële productie en groei van de investeringen van VA vertraagd in oktober, volgens gegevens vrijgegeven op dinsdag. Industriële productie gegevens is het tweede laagste niveau in het jaar.


OLE-Hansen, een strateeg van de grondstoffen bij Saxo Bank, zegt koper prijzen zijn gedaald vanwege slechte output en consument gegevens in china. Deze twee data waren zwak in oktober, hevige slechte populariteit.


Hansen zei dat met de komst van de winter, sommige beleggers bang dat de koperprijs rally dit jaar niet wordt voortgezet. De winter is het traditionele laagseizoen van China's vraag. Hij zei dat de kredietcrisis en de vertraging in de onroerend goederenmarkt ook geven het koelen van China's economische groei.


Investeerders zal focus op China's economische gegevens, die heeft vanwege de sterke vraag en aanbod van de verwachte tekorten op industriële metalen prijzen dit jaar ondersteund blijven.


Producten