Huis > Nieuws > Inhoud
De prijs van Caustic Soda is sterk in China, tot 90,17% vanaf het begin van 2016
Aug 29, 2017

Binnenlandse kaashoudende frisdrankprijzen sterk, hoog operationeel, blijkt dat volgens de bedrijfsonderzoek gegevens in 28 augustus 2017 de gemiddelde prijs van de binnenlandse kaustische soda markt 1012,22 yuan / ton of zo was, tegenover 530,77 yuan / ton in het begin van 2016, een stijging van 90,71% . Binnenlandse kazustische staatsbedrijven dan de winst van vorig jaar zijn sterk gestegen, bijtende soda-industrie om een ​​gestage ontwikkeling te behouden.

Bedrijfskantoor analist Chen Shoujuan is van oordeel dat de reden voor de hoge prijs van bijtende soda nu drie heeft: de ene is de opwaartse ruwe zoutmarkt om de stabiliteit in de hoofdmarkt te waarborgen, volgens de data business agency survey toont aan dat in 28 augustus 2017 binnenlandse ruwe zout marktprijs van 248 yuan / ton, terwijl dezelfde periode vorig jaar 219,5 yuan / ton, ruwe prijsschommelingen 12,98%, stroomopwaarts tegen zout met de sterke steun van twee bijtende soda; stroomafwaarts: vanaf het begin van de tweede helft van 2016 wint de stroomafwaartse aluminium papierindustrie een stijgende toenemende vraag naar bijtende soda, de totale verzendingen zijn sterk verbeterd dan voordien en nu is de bedrijfstak van de industrie nog steeds 80% drie zijn de omgevingsfactoren getroffen: het milieubeschermingsbeleid, begonnen met de binnenlandse kleine productiecapaciteit van 300 duizend ton per jaar bijtendezoutbedrijven is sterk aangetast, de hele productie van kaashoudende soda is gedaald, want we zouden moeten aantrekken.

Bedrijfsgemeenschap analisten geloven: de huidige bedrijfssnelheid van de bijtende soda industrie bedraagt ​​ongeveer 90%, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is sterk verbeterd. De latere fase van kaashoudende frisdrank blijft nog steeds een hoge lopende situatie. Met de implementatie van het capaciteitsbeleid van het land en de hervorming van de aanbodzijde is de totale binnenlandse capaciteitsuitbreiding verbeterd en onder de druk van milieubescherming zal de totale output dalen, terwijl de vraag naar nausthoudende soda stijgt. Bedrijfs- en sociaal-analisten zijn ervan overtuigd dat de kortlopende bijtende frisdrank of de hoge bedrijfspositie, de prijs of 1020-1060 yuan / ton of zo, specifiek kijkt naar de downstream-marktvraag.


Producten