Huis > Nieuws > Inhoud
Wolfraam-prijzen steeg 50%
Sep 21, 2017

Onlangs, de prijs van wolfraam stijgt sneller dan alleszins belangrijke grondstof, bijna twee maanden, wolfraam prijzen steeg meer dan 50%, vooral in westerse landen, in het licht van de wereldwijde China wolfraam productie goed voor 80% van de nationale produktie beleid, angsten meer geconcentreerd.

Europese wolfraam prijs steeg met 52% sinds het begin van juli. Dat is meer dan alle 22 van de belangrijkste grondstoffen in de index van Bloomberg.

De Europese Unie behoort wolfraam als één van de belangrijkste grondstoffen, en het Instituut van Britse geologische weergegeven als de lijst met levering risico lijsten voor materialen die nodig zijn om de Britse economie en levensstijl te ondersteunen.

De reden, in 2017, 80% van de totale wereldwijde wolfraam productie leidt het milieubeschermingsbeleid van de Chinese Xianchan, Mine Ban vervuiling, de internationale markt zorgen wolfraam levering zal worden door "" ". Bovendien, Japan, Nederland en de Verenigde Staten buitenlandse ondernemingen vraag herstel duidelijk, sinds het begin van het jaar, exportvolume verhoogd is, de levering van wolfraam prijzen luidde "stijgende" ".

De markt van wolfraam "goederen moeilijk te vinden de situatie blijft, sommige kopers moeten accepteren de" premium "in het geval van dringende noodzaak ter dekking van de transactie.


Producten