CAS-nr .: 67-63-0 isopropanol

CAS-nr .: 67-63-0 isopropanol

Isopropanol kan ethanol als oplosmiddel vervangen. Het is een goed oplosmiddel en chemische grondstof. Het wordt gebruikt in verf, medicijnen, pesticiden, cosmetica en andere industrieën.

Beschrijving

isopropanol

CAS NR .: 67-63-0

Zuiverheid: 99,8%

Producteigenschappen

Isopropylalcohol is ook bekend als "droge wijn", twee methylmethanol, 2-propanol, Engels: isopropylalcohol, de meest eenvoudige secundaire alcohol, en het is een van de isomeren van normale propylalcohol. Een kleurloze ontvlambare vloeistof met een sterke geur. Het ruikt naar een mengsel van ethanol en aceton.

Productdetails

In veel gevallen kan isopropanol ethanol als oplosmiddel vervangen. Het is een goed oplosmiddel en chemische grondstof. Het wordt gebruikt in verf, medicijnen, pesticiden, cosmetica en andere industrieën. Het wordt ook gebruikt bij de productie van aceton, isopropylester, isopropylamine (grondstof van atrazine), twee ISO-propylether, isopropylacetaat en thymol. Het is het eerste chemische product gemaakt van petroleumgrondstoffen in de geschiedenis van de petrochemische industrie.

Pakket: 160kg / drum


Met meer dan 15 jaar ervaring, zijn we bekend als een van de meest professionele tussenproducten fabrikanten en leveranciers. Als u op zoek bent naar cas nr .: 67-63-0 isopropanol, welkom om bestellingen bij onze fabriek te plaatsen. Concurrerende prijs en uitstekende service zijn beschikbaar.
Hot Tags: cas nr .: 67-63-0 isopropanol, fabrikanten, leveranciers, fabriek, prijs

Verwante producten

Onderzoek

Producten